Angelcare babyfoons: betrouwbaar én onmisbaar

Een babyfoon is voor de ouders een erg handig middel om de baby op te volgen als hij in z’n bedje ligt. Via een babyfoon kunnen ze de baby namelijk altijd horen, ook al zijn ze niet in dezelfde kamer. Op die manier kunnen de ouders even tot rust komen en hoeven ze niet voortdurend naar de babykamer om te kijken of de baby huilt. Angelcare babyfoons zijn erg betrouwbaar en daarom onmisbaar voor elke ouder. Bovendien zijn er ook Angelcare babyfoons verkrijgbaar met speciale ingebouwde functies die waarschuwen voor wiegendood.

Waarom kiezen voor Angelcare babyfoons?

Angelcare babyfoons AC403

Wees altijd gerust wanneer je baby slaapt

De Angelcare babyfoons zijn erg gebruiksvriendelijk en van uitstekende kwaliteit, waardoor je met een gerust hart je baby kan laten slapen in zijn eigen kamer. Bij stroomonderbreking schakelt de Angelcare babyfoon automatisch over naar de batterijfunctie.

Ontdek de verschillende Angelcare babyfoons

Bij Mykko kan je kiezen uit verschillende Angelcare babyfoons. Je kan kiezen tussen een Angelcare babyfoon met of zonder sensormatje, bewegingsdetector en/of geïntegreerde camera.

Voor iedereen die op zoek is naar een babyfoon die enkel de geluiden van de baby weergeeft, zonder extra functies, is de Angelcare babyfoon AC420 ideaal: een betrouwbare babyfoon zonder meer.

De Angelcare babyfoon AC403 is voorzien een bewegingsdetector en sensormatje. De bewegingsdetector geeft een signaal als er geen ademhalingsbeweging waargenomen wordt. Dit signaal is tevens visueel zichtbaar. Het sensormatje is een extra controle bij de ademhaling van de baby. Als er langer dan 20 seconden geen beweging waargenomen wordt, zal een alarm afgaan. Bij Mykko is er tevens een babyfoon beschikbaar die enkel een bewegingsmonitor bevat zonder babyfoonfunctie, namelijk de Angelcare babyfoon AC300.

Bekijk het volledig overzicht babyfoons en bewegingsmonitors op onze webshop.

Angelcare babyfoons makkelijk bestellen bij Mykko

Angelcare babayfoons AC 300

Heb geen zorgen wanneer je baby slaapt

Bij Mykko doen we alles om de veiligheid en de gezondheid van je baby te garanderen. Wij nemen dan ook enkel de meest kwalitatieve babyproducten op in ons assortiment die beantwoorden aan de verwachtingen van de klanten.

BESTELLEN IS MAKKELIJK

Wees altijd gerust wanneer je baby naar dromenland gaat.

 

Bestel je Angelcare babyfoon online op de nieuwe MYKKO webshop.
Of kom langs in één van de Mykko verkooppunten,

 

Posted in Slapen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*